slider image

Uw woning verkocht in 7 stappen

Uw woning verkopen? Dan bent u bij RT Vastgoed aan het juiste adres! Wij zorgen voor een objectieve waardebepaling en correcte prijszetting. Wij ontzorgen u van alle administratieve taken en garanderen een perfecte opvolging van uw dossier. We zetten uw woning in de kijker op onze website en op sociale media, alsook in kranten, magazines en onze veelbezochte etalage. Zo zorgen we voor een vlotte verkoop.


Gratis schatting

De eerste stap is een gratis schatting van de waarde van uw eigendom. RT Vastgoed kiest voor een correcte prijszetting om de verkoop zo vlot mogelijk te laten verlopen. De uiteindelijke vraagprijs wordt steeds samen met u bepaald. Door onze jarenlange ervaring zijn we als geen ander op de hoogte van de marktprijzen in de regio.

Opstart verkoopdossier

Wij zorgen voor alle wettelijk verplichte
documenten, attesten, certificaten enz. die nodig zijn om uw woning te verkopen. Met andere woorden: wij verzorgen het volledige administratieve beheer van uw dossier tot en met het opstellen van de verkoopovereenkomst.

Promotie 

Elke woning is uniek! Zo moeten ook de vastgoedfoto's zijn en daar zorgt onze professionele fotograaf voor. Ook copywriting, vastgoedvideo's, virtuele 3D rondleidingen, dronebeelden en/of -foto's behoren tot de mogelijkheden. Natuurlijk plaatsen we ook een opvallend TE KOOP bord (indien de verkoper dit wenst). Uw woning krijgt een mooi plaatsje op onze website. RT Vastgoed voert uitgebreid promotie op sociale media, in kranten en magazines. Misschien zitten er zelfs al potentiële kopers op u te wachten in onze uitgebreide database! Ons kantoor bevindt zich in het centrum van Sint-Truiden waar onze etalage dagelijks honderden potentiële kopers ziet passeren. In de nabijheid zijn er bovendien ruime parkeermogelijkheden.


Bezichtigingen

Geïnteresseerden krijgen van ons een professionele rondleiding in uw woning. Zo krijgen ze een perfect zicht op de ligging, de staat, aanwezige faciliteiten, toekomstige mogelijkheden en de grootte van de woning en het perceel. Elk pand heeft zijn eigen verhaal en dat vertellen wij graag aan de kandidaat-kopers

Feedback & communicatie

We houden u te allen tijde op de hoogte van ontwikkelingen en vorderingen van uw dossier. Op regelmatige tijdstippen zorgen we voor transparant overleg en sturen we bij waar nodig. 


Verkoopovereenkomst

Is er een match met uw woning en de koper? Dan zorgen wij voor de opmaak van het compromis! Dit bindend document wordt getekend in het bijzijn van beide partijen en kan zowel bij ons op kantoor als digitaal. We bezorgen het compromis aan de notaris en begeleiden u graag verder tot bij de definitieve ondertekening van de notariële akte. Ook daarna kan u blijven rekenen op de ondersteuning van RT Vastgoed voor verdere ondersteuning en advies. 

Geen verkoop, geen commissie

Onze commissies zijn concurrentieel, marktconform en transparant. Wij verkopen uw eigendom binnen een bepaalde termijn. Indien we hier niet in zouden slagen, betaalt u geen commissie. Bij RT Vastgoed kan u erop rekenen dat wij onze woorden omzetten in daden. 


Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.