header image

Vastgoed zit in onze genen!

En dat mag u vrij letterlijk nemen want mijn vader, Bruno Roeffaers, was één van de eerste vastgoedmakelaars van Sint-Truiden. Hij stapte in de vastgoedwereld in 1977 en zijn kantoor I.P.C. was gelegen in de Ridderstraat te Sint-Truiden. Na een succesvolle carrière van maar liefst 38 jaar geniet hij sinds 2015 van een welverdiend pensioen. Na mijn studies Toegepaste Economische Wetenschappen en vastgoedrecht aan de KU Leuven vergezelde ik mijn vader als vastgoedmakelaar in het jaar 1996.Vastgoed is mij met de paplepel ingegeven en u mag er dus zeker van zijn dat ik, samen met mijn team, uw dossier met hart en ziel zal behandelen. Tot snel!

Gert Roeffaers

Bestuurder

gert@rtvastgoed.be


Gert Roeffaers

Gert Roeffaers

Bestuurder

BIV: 207.530

Jonas Peeters

Jonas Peeters

Cliëntenadviseur verhuur

Lars Renard

Lars Renard

Cliëntenadviseur inkoop en verkoop

Kamiel Stas

Kamiel Stas

Cliëntenadviseur verkoop en verhuur

Anne-Sofie Nivelles

Anne-Sofie Nivelles

Cliëntenadviseur verhuur

Fien Wemans

Fien Wemans

BIV-stagiaire vastgoedmakelaar-bemiddelaar

BIV: 517759

Merel Boonen

Merel Boonen

BIV-stagiaire vastgoedmakelaar-bemiddelaar

BIV: 517980

Verkoop

Uw woning verkopen? Dan bent u bij RT Vastgoed aan het juiste adres! Wij zorgen voor een objectieve waardebepaling en correcte prijszetting. Wij ontzorgen u van alle administratieve taken en garanderen een perfecte opvolging van uw dossier. We zetten uw woning in de kijker op onze website en op sociale media, alsook in kranten, magazines en onze veelbezochte etalage. Zo zorgen we voor een vlotte verkoop.

Ontdek hoe wij in 7 stappen uw woning verkopenVerkoop

Verhuur

RT Vastgoed zorgt voor een solvabele huurder, een juridisch sluitend huurcontract, een gedetailleerde plaatsbeschrijving, blokkering van de huurwaarborg, overdracht van de nutsvoorzieningen en indien gewenst maandelijkse opvolging van de huurbetalingen. Als één van de grootste spelers op de huurmarkt, verhuren we momenteel meer dan 1000 panden in en rond Sint-Truiden.

Meer weten >>


Verhuur

Nieuwbouw

Een nieuwbouwproject starten en tot een goed einde brengen vereist de nodige deskundigheid. RT Vastgoed geeft u vrijblijvend advies en staat graag in voor de verkoop. Door onze ervaring met nieuwbouwprojecten -zowel klein als groot- zijn we de ideale partner voor uw toekomstig project.

Meer weten >>


Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.