€ 275.000

Terug naar overzicht

Appartement te koop

Gunstig gelegen en instapklaar appartement met 2 slaapkamers te Tienen

Potterijstraat 33, 3300 Tienen

Staan ruimte, veel lichtinval, instapklaar en een topligging helemaal bovenaan jouw lijstje? Dan wordt dit recente appartement in Tienen misschien wel jouw nieuwe thuis. Ben je op zoek naar een appartement om zelf van te genieten of wil je slim investeren in vastgoed? Dan is dit appartement in de Potterijstraat echt iets voor jou, lees zeker even verder.

Het pand is gelegen nabij het bruisende stadscentrum van Tienen met letterlijk alles binnen handbereik, denk aan winkels, warenhuizen, openbaar vervoer, dokters, en nog zo veel meer. Ondanks de gunstige ligging van het pand, is de Potterijstraat zelf een erg rustige straat met een vlotte verbinding naar de autosnelweg.

De residentie “POTTERIJ” is een gezellig, kleinschalig appartementsgebouw met 6 wooneenheden, de residentie werd volgens de regels van de kunst gebouwd in het jaar 2008. Het appartement dat we vandaag aanbieden is gelegen op de tweede verdieping en is bereikbaar met de lift.

Via de verzorgde gemeenschappelijke delen bereik je de voordeur van het appartement, hierachter bevindt zich de inkomhal met ingebouwde vestiairekasten. Via de hal krijg je eveneens toegang tot het apart toilet. De achtergelegen leefruimte strekt zich bijna over de volledige breedte van het pand en geniet een zeer aangename lichtinval door de grote raampartijen aan beide zijden, bovendien werd deze ruimte voorzien van airconditioning. De keuken bevindt zich aansluitend, het is duidelijk dat de huidige eigenaars niet bespaard hebben bij de afwerking van het appartement. De keuken is voorzien van eiken kasten en werd volledig uitgerust met “SMEG”-toestellen zoals o.a. een keramisch kookvuur, een ingebouwde vaatwasmachine, een heteluchtoven, een microgolfoven, een ingebouwde frigo en ingebouwde diepvriezer. De tabletten in de keuken werden vervaardigd in een knappe natuursteen. Het overdekte terras is gelegen aan de voorzijde van het gebouw, en is op het zuiden gericht. Verder beschik je als toekomstige bewoner van dit pand op dit verdiep nog over een handige bergruimte met aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Via de houten trap krijg je toegang tot de derde verdieping waar zich de 2 slaapkamers en de badkamers bevinden. De ruime master bedroom biedt voldoende ruimte voor een groot tweepersoonsbed en is voorzien van aansluitingen voor TV. In deze slaapkamer loop je via een schuifdeur de walk-in dressing binnen. Achter deze schuifdeur beschik je over meer dan voldoende ruimte om kledij overzichtelijk te kunnen opbergen. De 2e slaapkamer bevindt zich aan de andere zijde van de nachthal en meet ongeveer 12m². De beide slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. Tussen beide slaapkamers liggen de 2 ruimtes die momenteel als badkamer gebruikt worden, deze ruimtes liggen recht tegenover elkaar. De ene is ingericht met een zeer ruim ligbad en een knappe Italiaanse douche. De andere met een toilet en lavabomeubel met kasten.

De zolder boven het appartement is bereikbaar via een luik in de nachthal. Deze zolder is gemeenschappelijk en hoort niet bij de eigendom van het appartement, maar de bewoner van het appartement krijgt wel het exclusieve gebruiksrecht over deze ruimte en mag deze gebruiken als handige extra bergruimte.

Het appartement beschikt duidelijk over heel wat interessante troeven. Zo werd 2 jaar geleden ook de gaswandketel in het appartement vervangen door een condenserende ketel van het merk “Buderus” en werden zowel de leefruimte als de slaapkamers voorzien van airconditioning. De elektrische installatie is conform gekeurd aan het A.R.E.I., het appartement werd voorzien van een veiligheidsdeur en nog zo veel meer.

Bij het appartement is geen parkeerplaats of garagebox voorzien. Er kan echter wel een garagebox gehuurd worden op minder dan 100m van het gebouw, meer informatie hierover kan u verkrijgen via RT Vastgoed.

Kom je graag zelf ontdekken of dit instapklaar appartement in het centrum van Tienen alle troeven in handen heeft om jouw nieuwe thuis te worden? Neem dan snel contact met ons op. Onze makelaars helpen je maar al te graag verder. (Tel. 011/69.76.40)

De vermelde oppervlaktes zijn slechts indicatief. RT Vastgoed kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

Bebouwing

Verdieping
2
Bouwjaar
2008
Bebouwing
Gesloten
Algemene staat
Uitstekende staat
Beschikbaar
Bij akte na betaling
Bemeubeld
Neen
Oriëntatie tuin
Zuid
Elektriciteitscertificaat
Ja, Conform
Bewoonbare opp.
110 m²

Financiële info

Prijs
€ 275.000
KI (niet geïndexeerd)
€ 1.045,00

Bebouwing

Verdieping
2
Bouwjaar
2008
Bebouwing
Gesloten
Algemene staat
Uitstekende staat
Beschikbaar
Bij akte na betaling
Bemeubeld
Neen
Oriëntatie tuin
Zuid
Elektriciteitscertificaat
Ja, Conform

EPC gegevens

EPC
104 kWh/m2/jaar
EPC ref.
20240529-0003253155-RES-1
Label
epc waarde b

Oppervlaktes en afmetingen

Bewoonbare opp.
110 m²

Comfort

Beglazing
Dubbele
Keuken
Geïnstalleerd
Raamwerk
Aluminium
Verwarming
Aardgas

Ruimtelijke ordening

Afgebakende zone
Niet van toepassing
G(ebouw)-score info
C
P(erceel)-score info
C
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Neen
Renovatieplicht
Neen

Vertegenwoordiger

Naam
Lars Renard
E-mail
lars@rtvastgoed.be

Indeling

Verdieping 2

Inkomhal | 4,75 m²

Tegels; (2.50 x 1.90)

Toilet | 1,71 m²

Tegels; (1.90 x 0.90)

Keuken | 10,4 m²

Tegels; ingerichte keuken met "SMEG" toestellen o.a. keramisch kookvuur, ingebouwde vaatwasser, heteluchtoven, microgolf, ingebouwde koelkast en diepvries; (3.25 x 3.20) (3.25 x 3.20)

Woonkamer | 39,04 m²

Tegels; (8.10 x 4.82)

Berging | 4,75 m²

Tegels; aansluiting voor wasmachine en droogkast; (2.50 x 1.90)

Traphal | 3,6 m²

Tegels; (2.00 x 1.80)

Terras | 8,28 m²

Houten vloer; overdekt terras met inbouwkasten; (3.15 x 2.63)

Verdieping 3

Nachthal | 3,75 m²

Tegels; (3.23 x 1.16)

Slaapkamer | 16,96 m²

Laminaat; ruime slaapkamer met walk-in dressing; (6.28 x 2.70)

Slaapkamer | 11,96 m²

Laminaat; (4.71 x 2.54)

Badkamer | 7,09 m²

Tegels; ruime badkamer met ligbad en Italiaanse douche; (3.18 x 2.23)

Toilet | 4,22 m²

Tegels; ruimte tegenover badkamer met lavabo en toilet; (2.22 x 1.90)

Verdieping 4

Zolder | 22,64 m²

De eigenaars van het appartement genieten een exclusief gebruiksrecht op de zolderruimte, die toegankelijk is via de nachthal.

Comfort

Aardgas

Airco

Distributie

Elektriciteit

Internet

Riolering

Stadswater

Telefoon

Videofoon