€ 416.240

Terug naar overzicht

Appartement te koop

Appartement B2.1

Halmaalweg 9, 3800 Sint-Truiden

Over het appartement:

Dit appartement is gelegen aan de kant van de Halmaalweg. Het appartement (117,80m²) bevindt zich op de tweede verdieping en beschikt over een ruim terras (17,50m²) aan de achterzijde met zicht op de gemeenschappelijke parktuin. We komen binnen in de inkomhal met apart gastentoilet. Uiterst links bevindt zich de ruime leefruimte met open keuken en aansluitende bergruimte. Via de nachthal krijg je toegang tot de 3 slaapkamers en de ingerichte badkamer. Het terras is toegankelijk vanuit de leefruimte en de master bedroom. De plannen van het appartement kan u downloaden op onze website.

Over het project:

Een uniek project waar heden en verleden samenkomen in een oase van rust

In dit woonproject in centrum Sint-Truiden worden statige herenhuizen nieuw leven ingeblazen met moderne architectuur en als verfrissende twist een parktuin die twee projecten in één doet samensmelten. Het herenhuis aan de kant van de Tiensesteenweg zal ruimte bieden voor 7 appartementen, waaronder 1 penthouse. Aan de kant van de Halmaalweg verrijst een knap modern gebouw met ruimte voor 9 appartementen.

Met in totaal 16 topappartementen verdeeld over het historische herenhuis en het nieuwbouw gedeelte, belooft deze perfecte fusie van oud en nieuw een evenwichtige leefomgeving waar comfort en verfijning centraal staan.

De ligging van het project is uitzonderlijk gunstig, vlakbij het station en het stadscentrum van Sint-Truiden. Alle dagelijkse benodigdheden kan je hier op wandelafstand vinden.

Klasse en esthetiek in een groen jasje

Binnenin omarmt dit project een unieke vormgeving met zachte, warme materialen die een uitnodigende, huiselijke sfeer creëren. Ook de indeling van deze één, twee of drie slaapkamerappartementen is logisch en geordend met ruime terrassen waar rust primeert. De afwerking van het appartement kiest u bovendien zelf, aan de hand van het lastenboek, zo kan u steeds uw eigen stempel drukken op uw appartement.

Niet alleen de verbindende parktuin is groen en duurzaam, dit project zal ook voldoen aan alle moderne energienormen. Denk hierbij aan verwarming via warmtepompen, de plaatsing van zonnepanelen en voldoende isolatie volgens de huidige normen.  

De groene parktuin fungeert als het kloppende hart van het project met individuele en gemeenschappelijke tuinen, een geïntegreerde fietsenstalling en afvalberging, zonnepanelen, groendaken en een ondergrondse parkeergarage met bergingen.

RT Vastgoed helpt u graag verder

We begrijpen dat vastgoed niet alleen gaat over stenen en muren, maar over het creëren van een thuis, een plek waar het hart zich thuis voelt.
Residentie Parktuin is zo een topproject dat klaarstaat om harten te veroveren.

Contacteer ons gerust voor meer informatie, we helpen je graag verder. (Tel.: 011/69.76.40 of mail: verkoop@rtvastgoed.be)

De vermelde oppervlaktes zijn slechts indicatief. RT Vastgoed kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

Bebouwing

Verdieping
2
Bebouwing
Gesloten
Beschikbaar
Na oplevering
Oriëntatie tuin
Noord
Bewoonbare opp.
117,8 m²

Financiële info

Prijs
€ 416.240
Grondwaarde
€ 65.120,00
Infrastructuur waarde
€ 351.120,00
BTW
€ 73.735,20
Registratiekosten
€ 7.814,40
Totale prijs
€ 497.789,60

Bebouwing

Verdieping
2
Bebouwing
Gesloten
Beschikbaar
Na oplevering
Oriëntatie tuin
Noord

Oppervlaktes en afmetingen

Bewoonbare opp.
117,8 m²

Ruimtelijke ordening

G(ebouw)-score info
A
P(erceel)-score info
A
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven

Vertegenwoordiger

Naam
Lars Renard
E-mail
lars@rtvastgoed.be

Indeling

Verdieping 2

3x Slaapkamer