€ 550.000

Terug naar overzicht

Appartement te koop

Uniek appartement met een prachtige ligging in het centrum van Sint-Truiden

Grote Markt 64, 3800 Sint-Truiden

Wonen in een kunstwerk… Ja, u leest het goed! RT Vastgoed biedt een exclusief appartement te koop aan, pal in het stadscentrum van Sint-Truiden, waarvan de voorgevel tot het kunstproject Cosmowing van de Belgische kunstenaar Koen Vanmechelen behoort.

Het appartement op de tweede verdieping – het laatste dat te koop staat in dit gebouw – ligt aan de Groenmarkt in het hartje van Sint-Truiden. Kent u dat plein? De prachtige fonteinen zijn een echte eyecatcher. Vanuit het appartement kijkt u uit op het oude stadhuis, waardoor u vanuit een moderne woning de geschiedenis van de stad kan ademen. 

Hoe vroeger u beslist om dit exclusief appartement te kopen, hoe meer inspraak u nog kan krijgen in de afwerking. Zowel voor de globale binnenafwerking als voor de inrichting van de keuken, de badkamer of de twee slaapkamers bijvoorbeeld kan u nog voor andere materialen kiezen dan wat staat voorgeschreven in het lastenboek.

Vanuit de leefruimte kijkt u op de Groenmarkt, één van de pleinen in het centrum van Sint-Truiden. Het grote raam brengt niet alleen veel licht in de woonkamer, maar geeft u ook de kans om ongestoord naar buiten te kijken. In een hoek van de leefruimte is de mogelijkheid gecreëerd om een bureau te maken. Hier kan u discreet zitten, terwijl de andere bewoner(s) televisie kijken of iets anders doen in de woonkamer. 

Aansluitend op de leefruimte, heeft u een open keuken met een eiland waar u aan kan zitten. Gezellig babbelen terwijl uw partner het eten bereidt, of een leuke plek om samen te ontbijten. De tafel op hoogte, geïntegreerd in de keuken, zorgt ervoor dat u niet voor elke maaltijd aan de tafel in de leefruimte moet zitten.

In de badkamer heeft u een wastafel met één lavabo, een toilet en een ruime inloopdouche. Het appartement beschikt over twee slaapkamers, waar het daglicht binnenvalt door de ramen. De verkoop van dit appartement valt onder het stelsel van de registratierechten.

Dit gebouw maakt dus deel uit van het kunstproject Cosmowing (www.cosmowing.be). De voorgevel is bekleed met Portugese Azulejos, de typisch wit-blauwe keramiektegeltjes. Die dragen beelden van de PCC kippen, deel uitmakend van het kunstproject Planetary Community Chicken. Zo verbindt kunstenaar Koen Vanmechelen Sint-Truiden met andere steden over de hele wereld die ook deel uitmaken van zijn kunstproject. Dat gaat onder meer over Detroit en steden in Zimbabwe en Ethiopië. Cosmowing is een totaalconcept, waarbij de kunstenaar voor een kruisbestuiving wilt zorgen tussen het lokale en het globale.

Heeft u een wagen? Geen paniek, op 5 min. wandelen van het appartement vindt u 'Parking Clockempoort' waar u uw wagen veilig kan parkeren. 

De algemene onkosten voor de gemeenschappelijke delen omvat de uitgaven in verband met het onderhoud, het gebruik, de herstelling, de vernieuwing, het beheer van de gemeenschappelijke zaken.

Heeft u interesse om op deze unieke locatie te wonen? Kan u straks zeggen dat u in een kunstwerk woont? Maak vandaag nog een afspraak om samen met één van onze vastgoedexperts de werf te bezoeken en de plannen in detail te bekijken. Graag bespreken we de mogelijkheden om dit appartement af te laten werken volledig volgens uw smaak. Neem contact met ons op via het nummer 011/69.76.40. 
 
De vermelde oppervlaktes zijn slechts indicatief. RT Vastgoed kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

Bebouwing

Verdieping
2
Algemene staat
Uitstekende staat
Asbest - attest
Niet-destructieve asbestinventaris
Asbest - inventaris
Geen asbest aanwezig
Bewoonbare opp.
125 m²

Financiële info

Prijs
€ 550.000
Registratiekosten
€ 16.500,00
Totale prijs
€ 566.500,00

Bebouwing

Verdieping
2
Algemene staat
Uitstekende staat
Asbest - attest
Niet-destructieve asbestinventaris
Asbest - inventaris
Geen asbest aanwezig

EPC gegevens

Label
epc waarde a
E peil
58

Oppervlaktes en afmetingen

Bewoonbare opp.
125 m²

Ruimtelijke ordening

Overstromingsgevoeligheid
Mogelijk overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
G(ebouw)-score info
C
P(erceel)-score info
C
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Neen
Renovatieplicht
Neen

Vertegenwoordiger

Naam
Gert Roeffaers
E-mail
gert@rtvastgoed.be

Indeling

Verdieping 2

Living met open keuken | 51,85 m²

Inkomhal | 9,75 m²

Toilet | 1,65 m²

Bureau | 7,22 m²

Berging | 5,1 m²

Nachthal | 2,74 m²

Slaapkamer | 21,45 m²

Slaapkamer | 12,74 m²

Badkamer | 5,47 m²

Comfort

Elektriciteit

Riolering

Stadswater

Videofoon

Vloerverwarming

Warmtepomp