€ 1.750

Terug naar overzicht

Handelspand te huur

Mooie handelsruimte met veel potentieel

Luikerstraat 86, 3800 Sint-Truiden


Ontdek deze mooie handelsruimte van ongeveer 80 m² in het hart van Sint-Truiden, waar levendige passantenstromen samenkomen. 
Gelegen in de Luikerstraat, de winkelstraat van de hoofdstad van Haspengouw, biedt deze ruimte niet alleen een strategische locatie, maar ook nabijgelegen parkeermogelijkheden voor het gemak van de klanten.

De vele raampartijen creëren een lichte en uitnodigende sfeer in de handelsruimte, waardoor het een perfecte setting is voor diverse handelaars. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het voortzetten van een kapsalon, is er zelfs de mogelijkheid om de bestaande inboedel over te nemen tegen een aantrekkelijke prijs.

Deze veelzijdige ruimte herbergt niet alleen een kapperszaak, maar beschikt ook over een handige berging met wasmachine en droogkast en een apart toilet. Bovendien is er 1 staanplaats direct voor de zaak beschikbaar.

Wat deze ruimte nog aantrekkelijker maakt, is de mogelijkheid om het hele jaar door een aangename temperatuur te behouden. Dankzij het aanwezige airconditioningsysteem kan de ruimte verwarmd worden in de winter en gekoeld worden in de zomer. Hierdoor creëer je een comfortabele omgeving voor zowel klanten als personeel. 

Of je nu droomt van het runnen van een kapperszaak, het openen van een boetiek of het starten van een ander detailhandel, deze ruimte biedt een unieke kans.

De grondlasten zijn ten laste van de huurder dat via een provisie op €130,00 per maand komt. 

Benut deze gelegenheid om deel uit te maken van het lokale ondernemerslandschap! Voor bezichtigingen en verdere informatie, neem vandaag nog contact met ons, RT Vastgoed, op via 011/69.76.40.

De vermelde oppervlaktes zijn slechts indicatief. RT Vastgoed kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens. 

Financiële info

Prijs
€ 1.750

EPC gegevens

EPC ref.
20231213-0003059732-KNR-1
Label
epc waarde c

Oppervlaktes en afmetingen

Totale opp. grond
80 m²

Comfort

Beglazing
Dubbele

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige bestemming
Niet ingegeven
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven

Downloads

Vertegenwoordiger

Naam
Jonas Peeters
E-mail
jonas@rtvastgoed.be

Indeling

Gelijkvloers

Handelsruimte | 66,36 m²

Tegels; airco (5,06 x 6,93; 8,24 x 3,8)

Berging | 6,62 m²

Tegels; wastafel, wasmachine, droogkast, boiler (4,60 x 1,44)

Toilet | 1,5 m²

Tegels; handwasbakje

Parkeerplaats | 12 m²

Langs de handelsruimte

Comfort

Airco