€ 265.000

Terug naar overzicht

Handelspand te koop

HANDELSPAND 0.1

Naamsevest 10, 3800 Sint-Truiden

Het nieuwbouwproject “DE GROENE VEST” bestaat uit een commerciële plint met daarboven 3 verdiepingen en 4 appartementen, waarvan reeds 1 appartement verkocht is.

Wenst u hier uw eigen zaak te laten bloeien?

Met zijn unieke ligging op een steenworp van de Grote Markt en zijn faciliteiten (publieke dienstverlening, handel, horeca, …) en diverse sport- en ontspanningsmogelijkheden in de onmiddellijke omgeving zal u zich geen minuut vervelen! Ideaal dus voor degene die rust willen combineren met de dynamiek van de stad.

Alle appartementen zijn voorzien van een aangenaam terras georiënteerd op het zuidzuidoosten zodat u maximaal kan genieten van de zon. Door het uitzicht op de prachtige achtergelegen tuin waant u zich in uw appartement steeds in een groene oase van rust.

Er zijn bovendien vijf ondergrondse parkeerplaatsen die bijkomend kunnen worden aangekocht. Verder is er ook een ruime fietsenberging aanwezig op het gelijkvloers zodat u gemakkelijk uw fiets kan stallen. Elke entiteit is voorzien van een eigen kelderberging.

De Naamsevest behoort tot de groene ring van Sint Truiden en ligt aansluitend op de Tiensevest en de Tichelrijvest. Vlakbij het project De Groene Vest ligt “De Brustempoort”, vroeger één van de belangrijkste middeleeuwse stadspoorten van de stadsomwalling van Sint-Truiden.

Het energiezuinige karakter van het project (E-Peil < 30) zorgt sowieso voor een lage(re) energiefactuur! Op die manier draagt de bouwpromotor ook zijn steentje bij aan het milieu!

INDELING HANDELSGELIJKVLOERS
Inkomhal met apart toilet en vestiaireruimte, ruime gemeenschapsvoorziening met open keuken en aansluitend een afgesloten berging, een aparte bureelruimte en een prachtige zuidgerichte tuin met een aangelegd terras. De privé kelderberging bevindt zich op de verdieping -1.

Wenst u meer informatie over dit nieuwbouwproject? Of komt u graag even langs op kantoor om alles te bespreken met een lekkere kop koffie? Neem dan contact met ons op. U kan ons telefonisch bereiken op het nummer 011/69.76.40 of per mail op het adres: verkoop@rtvastgoed.be.

De vermelde oppervlaktes zijn slechts indicatief. RT Vastgoed kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

Bebouwing

Bouwjaar
2024
Bebouwing
Gesloten
Beschikbaar
Na oplevering
Oriëntatie tuin
Zuid
Elektriciteitscertificaat
Ja, Conform
Bewoonbare opp.
99,19 m²

Financiële info

Prijs
€ 265.000

Bebouwing

Bouwjaar
2024
Bebouwing
Gesloten
Beschikbaar
Na oplevering
Oriëntatie tuin
Zuid
Elektriciteitscertificaat
Ja, Conform

Oppervlaktes en afmetingen

Bewoonbare opp.
99,19 m²

Ruimtelijke ordening

G(ebouw)-score info
C
P(erceel)-score info
C
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Neen
Renovatieplicht
Neen

Vertegenwoordiger

Naam
Lars Renard
E-mail
lars@rtvastgoed.be

Indeling

Verdieping -1

Kelder

Gelijkvloers

Inkomhal

Toilet

Bureau

Handelsruimte

Keuken

Berging

Terras | 28,16 m²

Comfort

Aardgas

Elektriciteit

Stadswater