Terug naar overzicht

Appartement verkocht

APPARTEMENT 2.1

Naamsevest 10, 3800 Sint-Truiden

Het nieuwbouwproject “DE GROENE VEST” bestaat uit een commerciële plint met daarboven 3 verdiepingen en 4 appartementen, waarvan reeds 1 appartement verkocht is.

Bent u op zoek naar uw eerste eigen stekje, een interessante investering of wilt u enkel nog genieten?

Met zijn unieke ligging op een steenworp van de Grote Markt en zijn faciliteiten (publieke dienstverlening, handel, horeca, …) en diverse sport- en ontspanningsmogelijkheden in de onmiddellijke omgeving zal u zich geen minuut vervelen! Ideaal dus voor degene die rust willen combineren met de dynamiek van de stad.

Alle appartementen zijn voorzien van een aangenaam terras georiënteerd op het zuidzuidoosten zodat u maximaal kan genieten van de zon. Door het uitzicht op de prachtige achtergelegen tuin waant u zich in uw appartement steeds in een groene oase van rust.

Er zijn bovendien vijf ondergrondse parkeerplaatsen die bijkomend kunnen worden aangekocht. Verder is er ook een ruime fietsenberging aanwezig op het gelijkvloers zodat u gemakkelijk uw fiets kan stallen. Elke entiteit is voorzien van een eigen kelderberging.

De Naamsevest behoort tot de groene ring van Sint Truiden en ligt aansluitend op de Tiensevest en de Tichelrijvest. Vlakbij het project De Groene Vest ligt “De Brustempoort”, vroeger één van de belangrijkste middeleeuwse stadspoorten van de stadsomwalling van Sint-Truiden.

Naast alle bovenstaande troeven, is er eveneens de mogelijkheid tot kopen aan het verlaagde btw-tarief van 6%, zo kan u van een aanzienlijk financieel voordeel genieten. De voorwaarden hiervoor kan u hieronder terugvinden. De aankoop is trouwens niet het enige waarop u kan besparen. Het energiezuinige karakter van de appartementen (E-Peil < 30) zorgt sowieso voor een lage(re) energiefactuur! Op die manier draagt de bouwpromotor ook zijn steentje bij aan het milieu!

INDELING APPARTEMENT 2.1
Inkomhal met apart toilet, ruime leefruimte met open keuken, zithoek en eetkamer, handige bergruimte, nachthal met 3 slaapkamers en een ruime badkamer. Het terras (+/- 20m²) bevindt zich aansluitend aan de leefruimte en de derde slaapkamer. De derde slaapkamer zou eventueel weggelaten kunnen worden, om de leefruimte nog extra uit te breiden. De privé kelderberging bevindt zich op de verdieping -1.

WETTELIJKE VOORWAARDEN VOOR AANKOOP AAN VERLAAGD BTW-TARIEF 6% (ipv 21%):
1. Aankoop als natuurlijk persoon (niet via een vennootschap);
2. Het appartement wordt je enige en eigen privéwoning gedurende minstens 5 jaar. Je bezit dus geen ander onroerend goed, met uitzondering van goederen verkregen door een erfenis. Woon je op dit moment nog in je eigen woning? Dan kan het verlaagd tarief toegepast worden indien je de woning verkoopt uiterlijk 31 december van het kalenderjaar dat volgt op het jaar van eerste ingebruikname van je appartement;
3. De woonoppervlakte van het appartement bedraagt maximaal 200m² en dit minstens 5 jaar na aankoop;
4. Je zal nog een verklaring moeten ondertekenen.

Wenst u meer informatie over dit nieuwbouwproject? Of komt u graag even langs op kantoor om alles te bespreken met een lekkere kop koffie? Neem dan contact met ons op. U kan ons telefonisch bereiken op het nummer 011/69.76.40 of per mail op het adres: verkoop@rtvastgoed.be.

De vermelde oppervlaktes zijn slechts indicatief. RT Vastgoed kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

Bebouwing

Verdieping
2
Bouwjaar
2024
Bebouwing
Gesloten
Beschikbaar
Na oplevering
Oriëntatie tuin
Zuid
Elektriciteitscertificaat
Ja, Conform
Bewoonbare opp.
146,9 m²