Terug naar overzicht

Appartement te koop

12 ruime luxeappartementen

Steenweg 233, 3890 Gingelom

Een voorsmaakje:

- Luxueuze uitstraling en afwerking
- Grote raampartijen brengen buiten naar binnen
- Duurzaam en energiezuinig
- Grote terrassen met verzicht

Bent u benieuwd naar deze tijdloze gevel waarachter 12 luxeappartementen schuilen met een netto woonoppervlakte variërend tussen 95m² en 115m²? Lees dan zeker verder...

Dit strategisch goed gelegen nieuwbouwproject bevindt zich in het landelijke Gingelom, midden tussen de Haspengouwse velden. Lokale handelaars alsook supermarkten en restaurants zijn op een boogscheut verwijderd. Eveneens bereikt u op 10 minuten rijden het bruisende stadscentrum van Sint-Truiden. Het openbaar vervoer geeft u een vlotte verbinding naar Sint-Truiden, Landen en Hannuit. Niet te vergeten bevinden deze appartementen zich op amper 5 minuten rijden van de oprit van de E40.

Met het oog op de toekomst en rekening houdend met de blijvende prijsstijgingen staat energiezuinigheid meer dan centraal in dit nieuwbouwproject. Zo voldoen alle appartementen aan de hedendaagse normen qua ventilatie en energiezuinigheid inclusief zonnepanelen en warmtepomp.

Een grote troef is zeker en vast de grote privatieve terrassen (31m² - 35m²) waar u binnenkort misschien wel kan genieten van een prachtig verzicht. Dé ideale plek om helemaal tot rust te komen.

Het gebouw is volledig onderkelderd waardoor iedere toekomstige bewoner zowel kan genieten van een privatieve staanplaats als van een ruime kelderberging.

Keuzestress welke wel eens gepaard kan gaan bij een nieuwbouwproject? Niet nodig! Deze 12 appartementen worden volledig afgewerkt door de bouwheer, die een prioriteit geeft aan een hoogstaande afwerking. Bij de keuze van de leveranciers ligt de nadruk dan ook op kwaliteit. De combinatie van natuurlijke, duurzame en luxueuze materialen zijn ongetwijfeld de kers op de taart.

Het project wordt opgetrokken in 2 fases van telkens 6 appartementen. De prijzen van de appartementen zullen beschikbaar zijn in het najaar van 2022. Wenst u regelmatig op de hoogte gehouden te worden over de nieuwe ontwikkelingen van dit prachtige project? Klik dan hieronder snel op de knop "Contacteer ons!" of bel ons op het nummer 011/69.76.40!

Bebouwing

Bouwjaar
2022
Algemene staat
Instapklaar
Beschikbaar
bij oplevering
Bemeubeld
Neen
Oriëntatie tuin
Zuidoost
Lift
Ja

Bebouwing

Bouwjaar
2022
Algemene staat
Instapklaar
Beschikbaar
bij oplevering
Bemeubeld
Neen
Oriëntatie tuin
Zuidoost
Lift
Ja

Comfort

Keuken
Geïnstalleerd
Verwarming
Elektriciteit
Warmtepompen

Ruimtelijke ordening

Afgebakende zone
Niet van toepassing
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Neen
Renovatieplicht
Niet ingegeven

Vertegenwoordiger

Naam
Gert Roeffaers
E-mail
gert@rtvastgoed.be

Indeling

Gelijkvloers

Badkamer

Toilet

2x Slaapkamer

Comfort

Aardgas

Elektriciteit

Internet

Riolering

Stadswater

Telefoon

Zonnepanelen