Terug naar overzicht

Project te koop

12 luxe appartementen te Gingelom - Luxe & energiezuinigheid onder één dak

Steenweg 233, 3890 Gingelom

Troeven:
- Luxueuze uitstraling en afwerking
- Grote raampartijen brengen buiten naar binnen
- Duurzaam en energiezuinig
- Grote terrassen met verzicht

Opgelet! Het project is voor 92% verkocht,  er is nog maar één duplex appartement beschikbaar. Wenst u meer informatie, contacteer ons op het nummer 011/69.76.40!

Bent u benieuwd naar deze tijdloze gevel waarachter 12 luxeappartementen schuilen met een netto woonoppervlakte variërend tussen 95m² en 115m²? Lees dan zeker verder...

Dit strategisch goed gelegen nieuwbouwproject bevindt zich in het landelijke Gingelom, midden tussen de Haspengouwse velden. Lokale handelaars alsook supermarkten en restaurants zijn op een boogscheut verwijderd. Eveneens bereikt u op 10 minuten rijden het bruisende stadscentrum van Sint-Truiden. Het openbaar vervoer geeft u een vlotte verbinding naar Sint-Truiden, Landen en Hannuit. Niet te vergeten bevinden deze appartementen zich op amper 5 minuten rijden van de oprit van de E40.

Met het oog op de toekomst en rekening houdend met de blijvende prijsstijgingen staat energiezuinigheid meer dan centraal in dit nieuwbouwproject. Zo voldoen alle appartementen aan de hedendaagse normen qua ventilatie en energiezuinigheid inclusief zonnepanelen en warmtepomp.

Een grote troef is zeker en vast de grote privatieve terrassen (31m² - 35m²) waar u binnenkort misschien wel kan genieten van een prachtig verzicht. Dé ideale plek om helemaal tot rust te komen.

Het gebouw is volledig onderkelderd waardoor iedere toekomstige bewoner zowel kan genieten van een privatieve staanplaats als van een ruime kelderberging.

Keuzestress welke wel eens gepaard kan gaan bij een nieuwbouwproject? Niet nodig! Deze 12 appartementen worden volledig afgewerkt door de bouwheer, die een prioriteit geeft aan een hoogstaande afwerking. Bij de keuze van de leveranciers ligt de nadruk dan ook op kwaliteit. De combinatie van natuurlijke, duurzame en luxueuze materialen zijn ongetwijfeld de kers op de taart.

Houd zeker onze website in de gaten voor de evolutie van de bouwwerken! Op regelmatige basis worden er bijkomende foto's gepost! Wenst u regelmatig op de hoogte gehouden te worden over de nieuwe ontwikkelingen van dit prachtige project? Neem dan zeker even contact met ons per mail op verkoop@rtvastgoed.be of telefonisch op het nummer 011/69.76.40!
Dit goed gelegen project met 12 luxeappartementen bevindt zich in Gingelom, midden tussen de Haspengouwse velden. Lokale handelaars alsook supermarkten en restaurants zijn op een boogscheut verwijderd. Eveneens bereikt u op 10 minuten rijden het bruisende Sint-Truiden.

Gelijkvloers

Status Type Prijs Slk.  
Te koop
Appartement 2